Post by dressapernewskryp on Feb 8, 2022 5:19:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код неограничени primogems ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Lite 2022 version ▞▞▞
Давам на тази игра половин звезди, тъй като харесвам тази игра, но аз съм на бъркотия фънк и няма начин да премина това ниво, така че можете ли да направите бъркотия фънк малко по-лесен
Geometry Dash Lite Arcade eojs
Много е забавно според мен. Не е гладен за пари. почти няма добавки! Намирам това за много добра игра! Дори и без пълната версия пак е добре! Колкото повече нива, толкова по-трудно става! Това е забавно предизвикателство. Но можеш да побесняваш. Но това не е тяхна вина. Горещо ви препоръчвам да опитате тази страхотна игра!!! Наистина е добре! Ако ви харесва или не, можете да споделите мнението си, като го оцените! Добре е, ако не ви харесва, всички имаме различни мнения.
Geometry Dash Lite Žaid. automat. kxuh
В тази версия има само 13 нива и можете минимално да персонализирате своя куб! Вие също трябва да платите £1,69! Знам, че едно приложение се нуждае от пари, за да оцелее, но не можеш да го направиш по-евтино!? Въпреки че това, което казах, беше предимно отрицателно, тази игра е супер забавна и пристрастяваща.
Добре, тази игра не е най-добрата, тя е гадна, че рекламите я карат да е гадна, твърде трудна е скача ме убива автоматично и изостава и когато щях да премина най-лесната, тя ме убива автоматично и нямах да докосвам нищо, моля, стой настрана и поправете играта си
Words Of Wonders Швеция - Замъкът Калмар Level 3 Answers
Knife Hit Arkade gau
Но те кара да чупиш тиливизура
Нивата са твърде трудни!
аз играя на лаптопа си и става доста разочароващо.трябва да докоснете екрана (с мишката) и не само това, но през повечето време няма да скача. аз лично смятам, че трябва да го накарате да прескача с пространството бар на лаптопи дон.
Платената трябва да е безплатна
играта е също толкова добра, както винаги, но при повторно изтегляне не ми позволява да получа постижението на главния детектив и монетата, която идва с него, въпреки че извършвам процеса правилно, а вторият проблем е, когато се опитвам да създам акаунта си, той продължава да се обажда на моя имейл невалидно, въпреки че дори опитах друг имейл. ще съм благодарен, ако тези проблеми бъдат решени. Благодаря ти.
За всички тези оценки с 1 звезда, причината да се случи проблема ви, независимо дали скача, когато не сте докоснали, или не скача, когато докоснете, причината това да се случи е проста, защото вие сте просто боклук в играта, аз завърших цялата тази игра ДВА ПЪТИ. Така че се оправи. БУМ 💥 Проблемът е решен 🎉🎉🎉🎉😿
Това приложение е добро, но има ужасно забавяне, винаги трябва да излизам от нивото и да се връщам, за да няма забавяне е досадно пич 😡😡😡😤😤😤😤😤😤
Може да е лесен преглед с пет звезди, тъй като току-що я направиха безплатна игра и изхвърлиха всички неуморни реклами, кога вие, разработчиците, ще разберете, че не ги искаме. Съветът да затворите приложението и да рестартирате е много по-бързо, отколкото да преглеждате реклами
Пожелавам ви, момчета, да искате да го направите малко по-лесно, като когато докоснете земята, не умирате
Обичам тази игра толкова много, искам да кажа, че е доста лесна (най-вече) и играта е наистина добра. Едно нещо обаче е, че НАИСТИНА искам ново ниво след приключенията на електромените. И накрая, искам пълната игра, платената версия да е безплатна, тъй като я нямам и наистина я искам.
Тази игра е наистина забавна и всичко това и би било пет звезди, но всеки път, когато умра на ниво и натисна бутона, за да се върна към началния екран, тя замръзва и трябва да изляза от играта и да се върна за да работи. Моля, поправете това, след като победих ниво за първи път и то направи това. Щеше да е добре, освен че не запази напредъка ми, така че трябваше да го направя отново.
Това е добра игра, но понякога контролите не реагират на случаен принцип. Опитах да затворя и отворя отново приложението и да изключа устройството си, но това не работи без резултат. 3/5 само заради този лек проблем.
Харесвам играта и всичко, но мразя забавянето, когато докоснете екрана, това прави нивата по-трудни. Самите нива не са толкова трудни, но забавянето го прави 20 пъти по-трудно
Добра е но тръбва да имаш голъмо търпение
Нямаш пари да си купиш платения, нали. хмм :/
Мразя тази игра. Има толкова много реклами, които смущават, докато играя. И няма контролна точка. Това хардкор игра ли е или какво?
Добре... свърших с тази глупава игра. Очевидно не сте забелязали проблема със ситуацията с акаунти и пароли. Бях от ГОДИНИ само за да направя случаен акаунт. не мога вече. Съжалявам, Робърт, но се отказвам от тази игра. Нивата са твърде трудни и изобщо не мога да правя никакви сметки. Невъзможно е да направите акаунт сега. Приключих.
Играта е страхотна и има някои много уникални нива, които са невероятни и имат музикални песни, които да ви помогнат да влезете в такт със скоковете. Въпреки че има няколко проблема. 1: Има път до много реклами и сумата трябва да бъде намалена. 2: Тази игра изостава много и предполагам, че е заради всички реклами. 3: Необходими са бъгове, за да се поправят, например когато ще скочи, без да осъществите контакт с екрана или да не скачате, когато осъществите контакт с него. Моля, коригирайте това и намалете рекламите. Благодаря ти.
Супер
играта не е лоша но нивата бак ме нерват но вупреки това сума минавал всички нива без 11мн е трудно имам 67на 11
Блоковете са твърде далеч, за да скоча и толкова се ядосвам.
Само където не мога да и минавам нивата и зацепва на моя тел
Geometry Dash Lite Arcade eojs
Тъпа е
Geometry Dash Lite Arkada cutx
Geometry Dash Lite Arcade jtz
Има доста често реклами и този път щях да премина това ниво (Xstep) и той направи една от тези изскачащи реклами отгоре и докато зареждаше рекламата, играта ми изостава и ме уби, сякаш просто изрязвам рекламите, които ще направя купете пълната версия, защото всички реклами, които ми давате, са много повече от 2 $
тя е по-бавна от действителната игра и е доста неуспешна. Скоковете също са по-бавни, но нивата са същите. Обичам геометричното тире, но това няма смисъл да вземам
Бих му дал 5 звезди, ако не бях затрупан от добавки през цялото време. Буквално всеки път, когато умра, получавам добавка. И продължава да показва едни и същи добавки отново и отново, и отново, и отново, и отново, и отново.
може просто да crom работи добре на iPad, но продължава да замръзва в средата на моите нива, не съм преминал стерео лудостта. Давам 2 звезди FIX CROME!
Тази игра е страхотна и въпреки че докосванията не се регистрират, е добре, защото останалата част от играта е толкова добра. Хората, които се оплакват от добавките, трябва просто да отидат във Fortnite, защото и двамата сте бебета. Това е безплатна игра, така че очаквайте някои добавки и през повечето време не е често. Тази игра е класическа и една от любимите ми, дори ако е олекотената версия, аз също съм играл пълната версия.
Забавна игра и всичко останало, но аз препоръчвам да играете без аудио, освен ако не сте добре да слушате една и съща музика отново и отново, толкова е досадно. Друг проблем е, че ако направите пауза, няма обратно броене за връщане на пауза. PLZ ОПРАВЯТЕ ТАЗИ ИГРИ ОЧЕВИДНИ ПРОБЛЕМИ!
Прекарах часове в тази игра и направих 238 опита на ниво 1 и все още не мога да я победя. Това е най-трудната игра, която някога съм играл и бихте си помислили, че след 238 опита щях да се доближа да я победя (тъй като е на 1-во ниво), но най-доброто ми е 61 процента. Не знам дали съм просто ужасен или това е най-трудната игра някога.😪
Забавно е, проблемът ми е с рекламите, но бихте ги получили във всяка игра като тази
Здравейте, това е страхотна игра. има 13 нива и досега преминах тези нива: "Стерео лудост, обратно на пистата, най-полярно, изсушаване, база след база, не мога да пусна, Xstep, electroman adventures" лесен геймплей, но нивата са толкова трудни, че всъщност има няма бъгове и е гладко. Geomerty dash world, subzero, meltdown също е гладка и без бъг. Все още не съм видял пълната версия, защото трябва да платите за нея. Ако търсите игра, Geomerty dash е това!
Играта е много лесна, контролите просто не реагират. През повечето време, когато щракнете, не се регистрира, това е всичко... Добавена е манипулирана трудност, за да удължите играта, подвеждайки ви, че нивото е трудно, когато в действителност контролите са ужасни и единственото нещо е трудно.
Тая игра е най-тъпата
Музиката е красива. Но по-високите нива са твърде трудни за мен. Освен това играта е доста повтаряща се.
Много е забавно. Има страхотна музика. Би било 5 звезди, но рекламите са твърде много и покриват като част от екрана, така че наистина е трудно да се играе.
Мега тъпа минах всички нива
Не само, че не ми хареса играта и не поисках възстановяване на сумата, но в крайна сметка не получих отговор от разработчиците в рамките на една седмица. Очаква се разработчиците да отговорят в рамките на три работни дни, където чаках около 8 сега. Невероятна загуба на два долара. Използвам Samsung A20 с Android OS 10, така че не ми казвайте, че това е моят телефон. Изключително докачливо и досадно и няма допълнителни стимули за определени неща, което също е доста притеснително. Една звезда за усилия момчета.
Геометрия тире (Геометрия на тире)- платформинг на Android, ... На нашия сайт можете да изтеглите играта Geometry Dash (Geometry Dash) в