Post by dressapernewskryp on Feb 8, 2022 5:28:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wykreślanka - Word Search ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wykreślanka - Word Search IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ dużo złota hack ▞▞▞
▞▞▞ Wykreślanka - Word Search 2022 version ▞▞▞
Dodatki napotykają na dole blokowanie dostępu do gry
do poziomu 148 i okazuje się, że te same słowa, których używają w kółko, stają się nudne.
Świetne czasy w wyszukiwaniu słów
Word Search - Word Puzzle Game Slovné hry hie
Nie jest zły
Szkoda, że ta gra ma opowiadać słownictwo, bo mimo że dodawanie dodawania nowych słów, do nie zaliczyło mi np słowa „KIR” i kilku innych, a słowa były proste. Gra nie jest kompletna w możliwości...
Pobierz hindi ako makapag
Zamarza na mnie. Mam rysik lg 6.
Jestem na 9 poziomie i gram już 7 minut. bardzo fajna gra. Kocham to.
Zawiesza się, nie pokazuje pełnego pokrycia słów.
Czuję się pobłogosławiony tymi grami słownymi, codziennie wyostrzają one moje umysły. motywują... pomagają także naszym dzieciom być Anglikami.....
fajna
Niezbyt dobra gra, bardzo dobra ta gra, 😡
Ta gra jest niesamowita, mnóstwo zabawy i naprawdę szybka, co uwielbiam 😍❣️ Wskazówki dojazdu są łatwe do zrozumienia nawet dla imigrantów. Dzięki za myślenie o każdym 😜.
PROSZĘ ZROBIĆ PRZYCISK WYJŚCIA! Gra jest w porządku, ale czasami zbyt łatwa. Codzienne wyzwanie nie jest dobre.
Niesamowite poziomy gry są wyzwaniem Lubię to świetny sposób na spędzenie wolnego czasu
Ta gra jest bardzo dobra ❤️❤️ Uwielbiam ją
Bardzo fajna inteligentna gra
Ta gra nie jest taka fajna, ale ta gra jest dobra, ponieważ nie mam żadnych słów ta gra nie podoba mi się to śmieci
Walka o otwieranie gier potrzebuje więcej pomocy
Nie mogę go włączyć 🤣
Utkniesz w słowach, które nie są dobre
Ta aplikacja jest w zasadzie skryptowa. Mówi ci, jakich słów szukać, zamiast tworzyć je całkowicie losowo i pozwalać na znalezienie jak największej liczby słów. Sprawia, że rozgrywka jest bardzo nudna. Z drugiej strony wykonali niezłą robotę w zakresie wyglądu i dźwięków, ale to nie wystarczyło, aby powstrzymać mnie przed odinstalowaniem.
To jest super gra 😍😍
Ładna, wystarczająco wymagająca, ale po prostu przetasowuje te same słowa w kółko. Chrapać!
Po prostu mi się to nie podoba 😒😕
Jest ok lubię wykreślanki
Zabawna gra. Wiele różnych funkcji
Gra jest fajna, ale ma wiele przeciwności! Niby kojąca muzyka, ale hałas przy wyszukiwaniu słów odbiega od tego.
to nie uważne gry, ale w ogóle nie jest brane pod uwagę.
Talking Angela મનોરંજન ltpa
Jest to najlepsze rozwiązanie, a jeśli nie znosisz reklam, umieść telefon, tablet, czegokolwiek używasz w trybie samolotowym, i w ten sposób możesz cieszyć się grą bez przerw. Poważnie ta gra jest najlepsza
Word Search Journey jest fantastyczna, uczy, jak znajdować słowa To jest takie fajne
Ciągle się powtarza Mam około 4 razy tę samą grę w zestawach, robi się nudno
Za dużo przerw. Zmusza do rozpoczęcia premii, gdy nie jest ona potrzebna. Po prostu chcę zagrać w tę grę.
Nuda
Aplikacja jest dobra i dałbym 5 gwiazdek, ale roczna reklama to żart, że są zbyt długie i nie można usunąć z gry, w którą grałem, proszę to rozwiązać, usunie twoją aplikację.
Nie tylko zwykłe wyszukiwanie słów, im lepsze staje się lepsze!
Pobiera się bardzo powoli.
Uwielbiam tę grę wyszukiwania słów, pomóż mi nauczyć się przeliterować słowo i oznacza, że lubię relaksować wyszukiwanie słów, tak wiele może słów i pisowni, a także słownictwa, że możesz to zrobić uczyć się uczyć się i zapamiętywać słowo oznacza i jaki rodzaj materiału słownik bardzo dobry masz na myśli, że jakiekolwiek słowo
Bardzo fajna gra. I, w przeciwieństwie do wielu innych gier mobilnych, nie ma reklam wyświetlanych użytkownikowi co dwie sekundy!
Doskonała aplikacja