(Android/iOS) Cooking Family : Madness Restaurant Food Game mod palju kristalle
Feb 8, 2022 5:31:48 GMT -5
Post by dressapernewskryp on Feb 8, 2022 5:31:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju kristalle ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game 2022 version ▞▞▞
Super
See on sõna otseses mõttes täpselt sama, mis Cooking Dream???
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulator enb
Okei mäng
Maksin just 3 (19,99 dollarit) iga Super Girl eripakkumise eest. 2 Prantsuse tasemel ja ma ei saanud kummalgi korral 4000 Prantsuse münti, kuid sain teised boonusesemed. Nüüd olen 3. tasemel. Tokyo ostsin äsja teise Super Girl Speciali hinnaga 19,99 dollarit. Sain kätte kõik, VÄLJA KUIDAS selle taseme eest 4000 dollarit. PALUN andke mulle, MINE EEST MAKSIN. Ma läksin seadetesse ja vajutasin taastamisklahvi ning MIDAGI ei juhtunud. Loodan, et see on väike möödalask. PALUN ANDKE MULLE, MINE EEST MAKSIN. Aitäh
👍👍 Reklaamid aitavad mul rohkem kalliskive teenida. See on nii lõbus mängida samadel tasemetel ja seda mängu.
Mäng on väga lõbus. Aga kas pärast IGA mängu peavad olema reklaamid? Liiga palju. Ma saan aru, et mäng peab tootma kasumit, kuid see paneb inimesed mängimise lõpetama, kui neid on liiga palju.
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulator gnbj
Selle show on rahuldustpakkuv ja armas mäng
Rakendus käivitub päris hästi. kuid pärast kümnele tasemele jõudmist. see tardub koos kliendiga on olematud😞 siis kaotad väljudes elu
Asian Cooking Games: Star Chef Arcade zzr
Väga lõbus, kuid jõudsin teatud tasemele ja vaimukus ei lubanud mul seda teha, nii et desinstallisin selle mängu ja laadisin uuesti alla. Ikka väga lõbus
TORE
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulator enb
Jätkub pimedaks... parandage, see oli alguses tore...
Mulle meeldib see mäng
Mulle meeldib seda mängu mängida
Väsinud uute tasemete ootamisest, nii et hüvasti.
Täname teid selle mängude eest cuz.possible na nkkapag upgrade ako,dhil sa video.d gya ng na wala ng pag asa.kya aitäh😊😊
Mäng on tore, kuid mida rohkem mängite, seda rohkem tasemed muutuvad raskemaks ja mõnikord näete reklaami, et teid lisada, kui näete reklaami, kuid see ei anna teile aega
Selles on liiga palju reklaame, see on hull mäng, kuid d reklaamid on masendavad, palun leidke viis kasutute reklaamide parandamiseks 😠😠 sest võite kaotada
Suurepärane aja möödumine................
Ma tõesti armastan seda kokandusmängu ... Väga põnev ja isegi mu glapsed armastavad seda minuga mängida! Aitäh!
Väga kena
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game სიმულაცია xbu
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game სიმულაცია xbu
Laadimisprobleemid
Hea mänguprobleemid mäng jääb tühjaks, midagi ei vaja see parandamist, nii et probleemid tunduvad olevat lahendatud kõik hea hind on viis tärni.
Ma annaksin sellele mängule viis tärni, kuid mu mäng ei päästnud, kui sain uue telefoni ja laadisin oma konto. Ma kaotasin oma "reklaamideta", mille eest maksin, ja oma taseme... jõudsin just Tokyosse. Väga pettunud.
See on kõigi aegade parim mäng, kuid ma arvan, et peate selle kindlasti huvitavamaks ja põnevamaks muutma, kuid ajaloo parimaks inimlikuks mänguks
See on väga lõbus ja sõltuvust tekitav, kuid kui jõuate Roomas tasemele 14/120, on probleem, mäng hangub ja ei avane enam kunagi ja ma ei taha mängu kustutada, kuid kui see jääb selliseks, siis vabandan. kavatsen selle kustutada
Pärast teatud taset nõuab müntide ostmist
Viis paljudele sda-le mängude vahel, väga masendav, desinstallin
Suurepärane mäng, kuid ma ei taha pärast iga taset reklaame näha
Kena hoiab sind hõivatud
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Mô phỏng vcy
Hästi
Tore aga ma ei ole rahul.....
Faizan
Armastan mängu kontseptsiooni, kuid pärast värskendamist saan oma tasemel ainult kaks või kolm klienti, siis mäng lihtsalt peatub, olen väga pettunud!!!