Post by dressapernewskryp on Feb 8, 2022 5:40:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πολλά primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
Είναι πολύ τέλειο το παιχνίδι και βάζο 5 στεράκια 👍👍👍👍👍👍
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι και το απόλαυσα. Αλλά η online λειτουργία φαίνεται ψεύτικη, γιατί είτε συνδέθηκα είτε όχι, το όνομα χρήστη του εχθρού εξακολουθεί να είναι ίδιο. Και νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι χρειάζεται λειτουργία coop
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι είναι πολύ σύντομο και θα πρέπει να προσθέσετε κάποιες λειτουργίες όπως το άπειρο ή το boss
Το παιχνίδι είναι πραγματικά καλό. Επιτρέψτε μου να σας πω για αυτό σε βάθος. Υπάρχουν αρκετές διαφημίσεις εδώ κι εκεί και το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω με σιγουριά αν είναι online, αλλά γίνεται λίγο πιο δύσκολο όσο προχωράς πιο μακριά στο παιχνίδι. Το μόνο μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι δεν υπάρχουν τόσα πολλά επίπεδα. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε skins και όπλα καθώς ανεβαίνετε επίπεδο. Κάθε ένα από τα όπλα έχει εκεί τις δικές του ικανότητες. Δεν υπάρχουν τόσα πολλά όπλα ή δέρματα. Είναι ακόμα ένα καλό παιχνίδι συνολικά.
Γιατί αυτό το παιχνίδι δεν είναι multiplayer, οι προγραμματιστές έχουν έναν ηλίθιο εγκέφαλο στον κόσμο. τα ρομπότ θα γίνουν ισχυρά και ισχυρά μέχρι να είναι αδύνατο να νικηθούν. Επιπλέον, γιατί εξαπατάτε τους ανθρώπους 100+ δολάρια μόνο και μόνο για ένα άχρηστο respawn; Θλιβερό παιχνίδι. Επιστρέψτε με μεγαλύτερα εγκεφαλικά κύτταρα. Αυτό το παιχνίδι είναι το ίδιο με το headhunter.io αλλά πιο δύσκολο. Σταματήστε να κάνετε το ίδιο αντίγραφο των παιχνιδιών σας και σταματήστε να είστε χρυσαυγίτες.
Όταν είδα για πρώτη φορά αυτό το παιχνίδι, φαινόταν σαν ένα φρικτό παιχνίδι και δεν το κατέβασα. Μετά είδα ξανά αυτό το παιχνίδι και αποφάσισα να το κατεβάσω για να το δοκιμάσω γιατί βαριόμουν και δεν μπορούσα να βρω άλλα παιχνίδια και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό και εθιστικό. Δεν είναι καν κοντά στο να είναι ένα παιχνίδι πληρωμής προς νίκη! Ξεκλειδώνετε διαφορετικούς τύπους αξόνων καθώς ανεβαίνετε επίπεδο και μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε έναν νέο χαρακτήρα με νομίσματα εντός του παιχνιδιού που είναι εύκολο να αποκτήσετε! Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και ελπίζω να αρέσει και σε εσάς.
Γιατί το παιχνίδι είναι πάντα θρυμματισμένο κάθε φορά που λαμβάνω ένα καλό αντικείμενο.. διαγράφω και κατεβάζω ξανά 4 φορές τώρα... παρακαλώ να το διορθώσετε..
Ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι να το κατευθει
Cheters που περπατούν μέσα σε τοίχους, μάχονται με ανθρώπους με υγεία 97034, άνθρωποι που πετούν τοίχους από εκεί μέσα, άνθρωποι που ο Regin έχει υγεία μέχρι το τέλος σε 2 δευτερόλεπτα, και άλλα πράγματα επίσης. Οι διαχειριστές δεν κάνουν τίποτα για αυτό. Μετέτρεψε αυτό το παιχνίδι σε εφιάλτη! Πάνω απ 'όλα ήμουν ο πρώτος 2 και ο άλλος παίκτης μπήκε στην καταιγίδα και δεν έπαιρνε ζημιά! Έπρεπε να πάω στην καταιγίδα και να πεθάνω εξαιτίας της. Και αυτό ήταν χάσιμο 2 ωρών!
Είναι πολύ καλό παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά οι αναδυόμενες διαφημίσεις χωρίς κουμπί παράλειψης ή κλεισίματος μετά το θάνατο είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα. Με κάνει να θέλω να απεγκαταστήσω την εφαρμογή. Επίσης, το bot είναι πάνω από την εξουσία, δεν μπορεί να περάσει καν από τις σκοτεινές περιοχές.
Απίστευτο
Кухонная история Казуальные matb
Μου καταβαλλεται και μετα μου φεβγι. 😭🇬🇷😢😫
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά σε ένα σημείο θα κάνετε αναπαραγωγή χωρίς αναβαθμίσεις ενώ όλοι οι άλλοι αναβαθμίζονται και θα πεθάνετε σε 3 δευτερόλεπτα
Nuru έχεις δίκιο αυτό το παιχνίδι αργεί πολύ να φορτώσει και όταν εννοώ φόρτωση εννοώ επιτρέψτε μου να σκεφτώ ω ναι έβαλαν σαν δύο αστέρια γιατί ξέρω περίμενε μετά το editorial όσο λιγότερο τα διαγράφεις εντάξει αλλά τέλος πάντων τι ήθελα να πω αυτό διαρκεί πάρα πολύ το χαμηλό και παίρνει πολύ χρόνο αν κλαις online παιχνίδι πρέπει να κάνεις λάθος ειδικά θα φροντίσω να μην σου πουν ψέματα το κατάλαβα
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που το κρατούν κάτω. Πρώτον, τα ρομπότ έχουν τέλεια στιγμιαία ακρίβεια, όταν πηγαίνουν να πυροβολήσουν ανεξάρτητα από το πόσο μακριά δεν χρειάζονται καθόλου χρόνο για να στοχεύσουν και να πυροβολήσουν τέλεια. Δεύτερον, ξεκινάς τα παιχνίδια και τις περισσότερες φορές σκοτώνεις αμέσως έναν πυροβολισμό. Κανείς με τριπλή βολή (πολύ συχνά); Οποιαδήποτε από τις βολές τους θα σας ενθουσιάσει, χωρίς εξαιρέσεις. ΠΡΕΠΕΙ επίσης να παίξετε εκτός σύνδεσης, διαφορετικά λαμβάνετε μια διαφήμιση μετά από κάθε θάνατο, συμπεριλαμβανομένων αυτών όπου πέθατε ακαριαία.
Παιχνίδι Dope αλλά αφού φτάσεις σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο εμπειρίας...το παιχνίδι γεννιέται τυχαία σε ένα bot berzerk που έχει σαν άπειρη ζωή και μεγάλη ζημιά που είναι πραγματικά ενοχλητικό αφού αφιερώσεις περίπου 15 λεπτά αποκτώντας πολλά προνόμια και δύναμη μόνο από δεξιότητες. Διορθώστε το, παρακαλώ, είναι πραγματικά ενοχλητικό και απλώς περιορίζει την απόδοση του παιχνιδιού για σοβαρούς παίκτες όπως εγώ που ξοδεύουν πραγματικά χρόνο για να γίνουν καλύτεροι στο παιχνίδι μόνο και μόνο για να καταστραφούν από έναν ηλίθιο αλγόριθμο.
το ίδιο το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά η δυνατότητα για πολλούς παίκτες φαίνεται να λείπει. Μερικές φορές, αν παλεύω με ρομπότ ή με πραγματικούς παίκτες, φαίνεται ότι όλοι έχουν την ίδια συμπεριφορά. η ομάδα με φίλους θα είναι επίσης μια καλή προσθήκη στο παιχνίδι. btw συνέχισε τις καλές δουλειές του dev!
Διαφημίσεις παντού
Ουάου από το 2d τώρα σε 3d μοντέλο και χάρτη, το χρησιμοποιώ για να παίξω αυτό το παιχνίδι από τότε που ήταν 2d και μου αρέσει πολύ περισσότερο σε 3d συναρπαστικό.
Παλιότερα ήταν καλό, αλλά μετά την ενημέρωση, υστερεί και ρε παιδιά προσθέσατε BOT όταν ένας παίκτης έφτασε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και αυτό το BOT θα κυνηγήσει τον παίκτη και θα το σκοτώσει.. Σαν τι διάολο!!!
Είναι σαν να παίζεις ενάντια στην AI. Οι περισσότερες ρίψεις τους είναι ακριβείς, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο κινούνται. Σχεδόν όλη την ώρα οι «παίκτες» είναι εστιασμένοι σε εσάς και όταν είστε όλοι δυναμωμένοι, κάποιος χαρακτήρας εμφανίζεται από το πουθενά ποιος είναι πιο τζάκας από εσάς, ακόμα κι αν δεν είναι στον πίνακα αποτελεσμάτων. Σε ένα παιχνίδι, είναι σαν να υπάρχουν μόνο 2 ή 3 άλλοι πραγματικοί παίκτες. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και όλα εκτός από αυτά το κάνουν αμφισβητήσιμο. Επεξεργασία: δεν υπάρχουν πραγματικοί παίκτες. Όλα τα ρομπότ. Το διαδικτυακό είναι ψευδές. Τουλάχιστον απορρίψτε τον στόχο των bots.
Είναι καλό, αλλά πρέπει να ξεπεράσεις τις προσθήκες. Ορισμένες προσθήκες είναι 30 δευτερολέπτων και άνω, οπότε αν έχετε δυσκολευτείτε με τις προσθήκες, μην τις κάνετε λήψη ή αν θέλετε να τις δοκιμάσετε, κάντε το από όλα, είναι πολύ καλό παιχνίδι
Αυτό είναι ένα ΦΟΒΕΡΟ παιχνίδι!!! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό! Ωστόσο, οι προγραμματιστές θα πρέπει να προσθέσουν μουσική για να κάνουν το παιχνίδι...Ακόμα πιο συναρπαστικό!!! Τέλος πάντων, θα σας συνιστούσα να το παίξετε!
Πολυ καλω αλλα μετα απο μερες που το βαρεθεις
Πραγματικά ωραίο παιχνίδι. Τα περισσότερα από τα παιχνίδια io δεν είναι online, έχουν απλώς bots στο παιχνίδι, αλλά αυτό το παιχνίδι σάς παρέχει τη λειτουργία online καθώς και τη λειτουργία εκτός σύνδεσης για εξάσκηση. Επιπλέον, μου άρεσε πολύ η ιδέα του παιχνιδιού.....μου άρεσε πολύ.
Ότι καλύτερο (θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο αν δεν μπορούσες να παίξεις με φίλους).
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι πριν από πολύ καιρό, όταν υπήρχε ακόμη ένας αγώνας θανάτου όπου μπορείς να παίξεις ό,τι θέλεις και να γίνεις ο πιο δυνατός παίκτης στο παιχνίδι, όπως ακριβώς το agar.io, το slither.io κ.λπ. Μου άρεσε, μου άρεσε αλλά μετά, όταν έπαιξα ξανά αυτό το παιχνίδι πριν από 2 ημέρες, παρατήρησα ότι έγινε μια μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι, τώρα πρέπει να παίξεις αυτές τις σειρές γεγονότων και δεν υπάρχει σημείο ελέγχου, οπότε όταν πεθάνεις, πρέπει να για να ξεκινήσεις από την αρχή, κάτι που είναι επίσης χάλια, δεν μπορείς να αγοράσεις όπλο πια, τόσο κουτός.
χαλια Πριτς
Πλήρωσα ένα δολάριο για να κάνω respawn μία φορά... δεν θα το ξανακάνω ποτέ... κατέληξα να κάνω λάθος σε κάποιον εκτός ζώνης και έμεινα στο τελευταίο κύκλωμα ανίκανος να κινηθώ. Ευχαριστώ που σπαταλήσατε τα μετρητά μου
Δεν εντυπωσιάζομαι πια με τις νέες ενημερώσεις. Μου λείπει το παλιό gameplay ότι υπάρχει η λειτουργία Battle Royale και τώρα, υπάρχουν επίπεδα;! Είσαι σοβαρός?! Πώς μπορείς να το ονομάσεις αυτό ένα παιχνίδι io, αν υπάρχουν επίπεδα στο παιχνίδι και ταυτόχρονα, τα γραφικά και το φόντο έγιναν επίπεδα και φρικτά. Δώστε μας πίσω τις παλιές ενημερώσεις. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή από το να το απεγκαταστήσω.