Post by dressapernewskryp on Feb 8, 2022 5:43:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar səhv işarələri ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
gözəl, asılılıq yaradan "beyin ölümü" oyunu, lakin bəzən zəhlətökən
Mən iki ulduz verirəm, çünki z qat 3-də oyun çox gecikir! Ümid edirəm ki, yenilik olacaq, çünki bu oyundan başqa telefonlarda çox həzz almışam, lakin indiki z qatımda bunu edə bilmirəm. Lütfən, oyunu yeniləyin ki, o, hər cihazda rəvan işləsin
bu oyun 5 ulduzdan daha çox şeyə layiqdir. Mən onu oynamaqdan çox həzz alırdım. Mən təklif edirəm ki, sarayı ev mənzərəsi kimi etsəniz yaxşı olar.
Rənglər və animasiyalar bunu oynamaqdan zövq alır. Oyun sadədir və hələ də strateji olmalısınız. Bu mənim kitabımda mükəmməl bir kombinasiyadır. Redaktə: İndi oyunda yüzlərlə səviyyədə olduğum üçün anladım ki, lövhələr elə yaradılmışdır ki, başlanğıc səlahiyyətləriniz olduqda tamamlamağı demək olar ki, qeyri-mümkün edir. Həmçinin, reklamlara görə, mən Kralı azad etməli idim, lakin uzun müddətdir ki, bu lövhələrə rast gəlməmişəm. Yenə də layiqli uyğunluq oyunu, sadəcə düşündüyüm kimi deyil
Bu oyun çox yaxşıdır və bəzi səviyyələri iki dəfə oynamağa dəyər.... zəhmət olmasa bizə geri qayıdıb əvvəlki səviyyələri oynamağımızı mümkün edin
Royal Match Puzzle jwoc
olar
Bu oyunu oynamaq asandır və çox xoşdur! CANDY CRUSH,SODA,EKT OYUNLARINI OYNAMAĞI DAYIRIN ONLARIN SİZİN SİZİN ONLARI ZƏNGLƏNMƏYİNİZİ İSTƏDİYİNİZ. Bu oyun LEGİTDİR!
bu günə qədər heç bir reklam yoxdur. vaxt qatili. pis deyil. cndy crsh ilə müqayisə edilə bilər
Bir müddət oynadıqdan sonra yazıq. Onlar pul xərcləmədən səviyyələri qeyri-mümkün edir. F siz. Nağd pulumu saxlayacağam, təşəkkür edirəm. Silindi. Vaxtınızı boşa keçirməyin.
Oynuyurdum sildim getdi pis oyundu yükləməyin Bu nə oyundu çoxxx pis
Royal Match Hádanky spo
Əgər bura bir reklamdan gəlmisinizsə, bu oyunda blokları sındırmağın bir alt məqsəd olduğu mini oyunlar var.
...başqa bir şey.. mərkəzdən üfüqi olaraq 5 və şaquli olaraq 3 olan halda niyə diskoteka topu və TNT lüləsi almırsınız? Hər halda bu çox tez-tez baş vermir. ... lakin bu baş verərsə, biz bir gücləndiricidən aldanacağıq!
İnternetsizdə oynamaq olur 🙏
Layiqli oyun, başqa bir matç oyunu, lakin unikal ssenariləri reklam etdiklərinə görə məyus oldular, lakin bunlar çox nadir hallarda görünür və onlar isteğe bağlıdır. Bəzi yalançı reklamlar belə görünür ki, onlar adi mərhələlərdir.
Gözəl animasiyalar. Çətin səviyyələr. Reklam yoxdur!!! Bu mükəmməl oyundur.
Oyun bir zarafatdır, oynamaq üçün başqa bir ödəniş. Bir ay ərzində eyni səviyyədə qalaraq oyunu düzəldin ki, səviyyəni həll etmək şansınız daha yüksək olsun
Oyun əyləncəlidir. Yaxşı görünür və özümü aldadılmış hiss etməsəm, oynamağa davam edərdim. Başqa oyunda reklam olduğu üçün oyunu endirdim. Həmin reklam tamamilə yalandır və yem və keçiddir. Oyunu yükləməyinizin bütün səbəbi oyun deyil. Kralı xilas etmək bu oyunda erkən oynadığınız və onu yenidən görmək ümidi ilə oynamağa davam etdiyiniz əlamət səviyyəsindən başqa bir şey deyil. Onlar bu oyunu silməli və padşahı xilas etmək üçün bunu etməlidirlər. Eyni oyun, lakin bir zaman təşviqi ilə. Siz adamlar
İndiyə qədər oyundan həzz alıram. Yaxşı ki, reklam yoxdur. Siz sadəcə oynaya bilərsiniz.
Taymeri ilə nə səhvdir. Mən bu səhər saat 8-də oynadım və indi saat 12:23-dür və bu, mənim oynamadığımı göstərir və sorğu etmək üçün vaxt hələ 3 saatdan çox göstərir.
Silinmə vaxtıdır. Niyə şanslarımın yenilənməsi bu qədər uzun və yorucudur? 20 dəqiqə qıcıqlandırır, mənim başqa işlərim də var. Başlanğıcda sizin reklamınız çox azdırsa da, yəni KRALI SAXLAYIN, baxmayaraq ki, mən oyundan tam həzz aldım. Bu mərhələ yalnız bir dəfə baş verdi! Heç kim xoşagəlməz şəkildə vaxt itirməyi qiymətləndirmir.
Qətiyyən mənim üçün deyil..gözəl qrafika, oyun seçimləri, zəhmli, bulmacalar özləri, dəhşətli və günlərlə eyni pzzl oynayaraq silməyimi xatırladıram! Mən burdan gedəcəm, sonra👋
Aşağıdakı 2 səbəbə görə reytinqi 2 ulduza dəyişdi A - Əvvəlcə "Padşahı xilas et" mərhələsi var idi, lakin bir neçə epizoddan sonra onlar tamamilə yox oldu. İndiyə qədər 41 mərhələni tamamladım. B - Komanda səviyyələri yeniləmək üçün çox yavaşdır. Daha çox səviyyələrdə oynaya bilmək üçün bir neçə gün gözləməliyəm.
Bu oyun əvvəllər əyləncəli idi, lakin yüksək səviyyələrdə (600-dən çox) çox darıxdırıcı olur, əksər səviyyələr indi çoxlu lal şanslara arxalanır (açıq-aydın oyunçuları qanuni oyun oynamaq əvəzinə pul xərcləməyə cəlb etməyə çalışır). Yaxşı, vaxtımı boşa xərcləmək üçün başqa oyun tapa bilərəm!
město vlak Řidič- vlak hry Dobrodružné ormc
Royal Match Puzzle jwoc
Bu oyun həqiqətən yaxşıdır, amma həqiqətən pul xərcləməyə davam etməlisiniz. Həmçinin mükafatım 4000 qırmızı kitaba çatdıqdan sonra verilməli idi, olmadı. Növbəti səviyyəni qazandıqdan sonra 3500 göstərdi... Nəhayət, 2267 səviyyəsində olmağıma baxmayaraq, heç bir tapmaca almıram.
Həqiqətən əyləncəli edə bilməyəcəyiniz yeganə şey dizaynınızı seçməkdir.
Bu oyunların bir çoxunda olduğu kimi, reklamlar bs və aldadıcıdır. Mən 400-dən çox səviyyədə cəmi 3 dəfə "kralın xilası" adlanan oyunu oynamışam...!
Reklamda qoyduğunuz kimi Kral Çağırışlarından başqa bunlar haradadır? Mən Kralı xilas etməyi xoşlayıram! !
Bu oyunu sevirəm, lakin davam etmək üçün onu yeniləmək üçün gözləmək bezdiricidir
👍👍
Mən bu oyunu padşahın formalara/rənglərə uyğunlaşdıraraq qaçan oyununu göstərən reklam əsasında yüklədim. Mən oynamağa başlayandan sonra əlavədən tamamilə fərqlidir. Əlavənin təklif etdiyi kimi təhlükədən qaçan padşah yoxdur və o, əvəzinə bir qala və imperiya qurmağı təklif edir. Telefonumdan bu şirniyyatı tamamilə sildim.
Super oyundur
Tam aldatmaq.. reklamda gosterilenler real oyun deyil.. niye insanlari aldadaraq reklam edirsiz. Qrafika yaxşıdır, amma səviyyəyə çatmır. Fərqli oyun oynayanda bu oyun reklam kimi gəldi ona görə quraşdırmağı öyrətdim amma quraşdırdıqdan sonra reklamda göründüyü kimi olmadı və məni saxtalaşdırdılar. Sadəcə yükləmə sayğacını artırmaq üçün mənim kimi insanları tələyə saldılar ki, bu da tamamilə məqbul deyil. Siz məhsulunuza həddən artıq arxayınsınız.
Fantastik Oyun! Mən əslində oyunu məğlub etdim və kədərləndim. 2000-dən bir qədər yuxarı səviyyədə dayanır. Bəzi səviyyələri keçmək üçün pul lazımdır, lakin onların çoxlu aşağı qiymətli paketləri var. Qrafika sərindir. Oyunu maraqlı saxlamaq üçün səviyyələrə yeni elementlər əlavə edirlər. Siz komanda yoldaşlarınızın yenidən doldurulmasını gözləmək əvəzinə onlardan həyat tələb edə bilərsiniz. Əslində ən sevdiyim oyunlardan biridir.
şam yeməyi👍
Kral matçı konfet əzməsinə bənzəyir, həqiqətən də parlaq oyundur və siz bir komandada ola bilərsiniz və istəsəniz hər gün onlara mesaj göndərə bilərsiniz. 1000-dən çox səviyyə var, lakin 33-cü səviyyəni keçə bilmirəm.
Möhtəşəm, əyləncəli oyun! Bəzən səviyyələri keçə bilməyəndə və kömək etmək üçün heç bir güc artımı və ya sikkələrim olmadığında əsəbiləşirəm, lakin bu, sadəcə heyvanın təbiətidir. Çox asan olsaydı, mənim fikrimcə, əla oyun olmazdı. Mənim üçün bunu edən problemdir... və komandada olmaq əlavə ədviyyat əlavə edir. Tərtibatçılara: yeniləmələri yaymağa davam edin və təcrübə auditoriyanız üçün daha yaxşı olacaq!
Royal Match Sestavljanke rroh
Bu əyləncəlidir, lakin insanlara öz bəzəklərini seçmək imkanı verməlidir
Bu oyunu çox sevirəm, ancaq Kralı çıxartmalı olduğunuz tələlər heç vaxt baş vermir. Bundan həqiqətən məyus oldum.
Mən əvvəlcə bu beş ulduz verdim. Bununla belə, o qədər gülünc olur ki, tərtibatçılara bunu daha yüksək səviyyələrdə qeyri-mümkün etdiyini söyləyə bilərsiniz. Əsasən qazanmaq üçün ödəyin. Uzun illər oynadıqdan sonra onu indi silmək üzrəyəm.
Oyun səviyyələrini keçdikdən sonra kubok səviyyələrinə keçmək üçün oyunu nəhayət yenilədiyiniz üçün təşəkkür edirik. Mən pulsuz oyunu itirmək üçün istifadə edirəm, çünki yeniləmənin mövcud olacağı növbəti gün olacaq. Bu gün o, dərhal yeniləməni təklif etdi. Əla oyun 👍
Mən bu oyundan tamamilə asılıyam və oyunu bəyənib fb-də paylaşdığınız zaman çoxlu sövdələşmələr və hədiyyələr qazanırsınız
Royal Match Hádanky spo
Royal Match Hjernetrim kkws
Yeniləmə: Oyun donub. Açılır, lakin "Davam et" düyməsini kliklədikdə, o, birbaşa yükləmə səhifəsinə qayıdır. Silinir. Mən oyunun özünü çox bəyənirəm. Bu sevimlidir, amma mən onu cəmi 300 səviyyəyə çatdırmışam və bu, artıq məyusluq nöqtəsindədir. Gücləndiricilər nadir hallarda kömək edir, çünki onlar sizə lazım olan əraziyə yaxın deyillər və hətta gücləndiricilərlə belə səviyyəni keçmək üçün nadir hallarda kifayət qədər hərəkətlər olur. Əsəbi halda. Əyləncəli deyil.
Uğursuz günlərlə təkrarlamalı olduğunuz çətin səviyyələr bütün əyləncələri götürənə qədər həqiqətən həzz aldım
Bu oyundan həqiqətən həzz alın. Səviyyə 200-dən keçmək mənə bir qədər vaxt apardı. Nəhayət, hazırlandı və mən hələ də alqışlayıram.
Bu oyun möhtəşəmdir! Dream Games Ltd bu oyunun Milad versiyasını "Royal Match Christmas" və ya buna bənzər bir başlıq ilə bütün Frosty The Snowman mahnısının instrumentalını, digər Milad instrumentalları ilə birlikdə hazırlasaydı, əla olardı. əla ol! Royal Match-dəki instrumentallardan biri mənə Frosty The Snowman-ı xatırladır. Zəhmət olmasa, Dream Games, Ltd. 🎅 bu oyunun Milad versiyasını yaratmağı düşünün
Əla oyun. Amma 300-dən çox pula başa gəlir. Mən 1000 səviyyəsindəyəm və bu nöqtəyə qədər çox pul xərcləmişəm. İndi o qədər mümkün deyil! Silmək vaxtıdır. Yeniləmə, reytinqi aşağı saldı, çünki indi aldadır. Siz bir istiqamətə sürüşdürürsünüz və obyekt əks istiqamətə gedir və oyunu itirirsiniz. Bu, yüz dəfədən çox olub, buna görə də bir dəfə deyil.
Əgər canınız sıxılırsa və ya sadəcə etmək üçün heç bir işiniz yoxdursa, bu oyun əladır 😃