Post by dressapernewskryp on Feb 8, 2022 5:47:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS استراتژی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS استراتژی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ طلای بی نهایت تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Art of War 3: RTS استراتژی 2022 version ▞▞▞
Art of War 3:RTS strategy game Strategiya ogm
درایران فیلتر شد
من به دنبال یک بازی استراتژی جنگی خوب بودم و آن را پیدا کردم. در بیشتر بازیهای دیگر نمیتوانید نبردهای واقعی را انجام دهید، اما این یکی را انجام میدهید. دوست داشتن آن
من عاشق بازی کردن این بازی هستم. من این بازی را حدود یک ماه پیش بازی کردم و بسیار دوست داشتنی است. گرافیک این بازی خوب است اما کافی نیست. اگر به بازی های streagy علاقه دارید این بازی یک بازی عالی برای شماست. من به شما توصیه می کنم این بازی را انجام دهید.
Art of War 3:RTS Diskarte Diskarte ale
به نظر من باز بدی نیست ولی من قبلاً این بازی رو دانلود کردم ولی یه کمی کند است
توسعهدهندگان روسی تمایل دارند بازیهای فوقالعادهای بسازند که مملو از تراکنشهای کوچک است که برای برنده شدن تعادل، پولی را ایجاد میکنند. به دنبال «AoW3» و «Walking War Robots» نباشید تا ببینید چگونه کسب درآمد میتواند بهترین تجربه تلفن همراه شما را از بین ببرد. اگر تا به حال از شر بوست های PvP خلاص شوید، این یک 5 ستاره آسان است. جهنم، افزایش ها را برای کمپین نگه دارید. برام مهم نیست اگرچه آنها به رقابت تعلق ندارند. تشکر و نه تشکر در عین حال.
توروخودا این درسته توبازی روبردارید تا یک ساعت وقت داری بازی کنی بعدش پایگاه ساختنو بینهایت کنید تازه سرباز ساختنم ستاره دار نمیتونی بینهایت سرباز بسازی چرا اخه این بازی باید این توری باشه لوتفا دوروستش کنید من این بازیرودوست دارم ولی اگر اینتوری بمونه حزفش میکنم.
این یک بازی بسیار سرگرم کننده است، من از تک تک ماموریت ها لذت می برم، و این واقعیت که شما می توانید آزادانه بین گروه ها جابجا شوید بسیار عالی است. همه چیز در مورد این بازی فوق العاده خوب ساخته شده و برنامه ریزی شده است. اگرچه برخی از مسائل، هوش مصنوعی گاهی اوقات دستورات را نادیده میگیرد و در مسیرهای مختلف و خطرناکتر پیش میرود، و یک مشکل جزئی دیگر، به نظر میرسد که ماموریتها به نوعی تکرار میشوند، اما به غیر از آن، این بازی یکی از بهترین بازیهای استراتژیک من است. تا به حال دیده شده است، من واقعا امیدوارم که آن را به خوبی ادامه دهد.
خوشحالم که این بازی را از زمانی که منتشر شده بازی کردم.....اما چرا این همه بازیکن با Golden Boost وجود دارد؟ من از بچگی این بازی رو بازی کردم .... هیچ مشکلی نیست ... اما بازی خیلی خوب شده است اما مشکل اینجاست ... بسیاری از Golden Boost برای دشمن وجود دارد ... من فقط از ارزان ترین آن استفاده می کنم ;-;
من چند سالی است که این بازی را بازی میکنم، اما این آپدیت جدید جدید بد است. آنها شما را با حریفان بسیار سختتر جفت میکنند، بنابراین میتوانید پول بیشتری برای ارتقاء سریعتر خرج کنید. من قبل از همه این بهروزرسانیها، aow3 قدیمی را دوست داشتم.
عالیهولیهایکاشزبانفارسیمبهشاضافهشه
سالها پیش دیز را آفلاین بازی می کردم.. گوشی من در آن زمان یک گوشی نوکیا قدیمی با صفحه کلید است.. چرا الان یک بازی آنلاین است؟ لطفا کاری کنید که ما یک بار دیگر آن را آفلاین بازی کنیم.. tnx..
این بهترین بازی استراتژی زمان واقعی است که من تا به حال بازی کرده ام. این تجربه من است
اگر می خواهید مانند نسخه آینده ژنرال های C&C با تنها دو جناح که کنفدراسیون هستند مانند ایالات متحده آمریکا در مورد استروئیدها، مقاومت مانند کودک چین است و GLA با ظاهر/طراحی چین و داشتن برخی از مغز و تاکتیک های GLA و به استثنای بازیهای Boosts in the Game و Rushing/Fast Pace Strategy، این بازی مانند بازی PVP و برخی از ماموریتهای کمپین است، اما باز هم زمانی که احساس میکنم حتی میخواهم بازی کنم، بازی را توصیه و بازی/نصب کنم. ...
ممنون بازی خوبیه من کامپیوتری بازی کردم
Art of War 3:RTS strategy game Strategiya ogm
بازی خیلی قشنگیه ولی دو تا مشکل داره چرا تماشای مجدد بازی رایگان نیست؟ اگر در همه بازی های مشابه رایگان است، همچنین چرا شرکت آپدیت جدید با ویژگی ها و نیروهای جدید منتشر نمی کند؟
Talking Tom Cat Dažādas spēles hfww
این یک بازی کاملاً پرداخت شده برای برنده شدن است. اگر بتوانید برای ارتقا هزینه کنید، برنده هستید، در غیر این صورت یک بازیکن بدون استراتژی می تواند برنده شود فقط به این دلیل که با پرداخت پول زیادی بازی را ارتقا داده است.
عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالیه 5 تا ستاره هم کمه
بدترین بازی تا به حال... برای ارتقاء همه چیز به 100 سال عمر نیاز دارید. حتی من 300 دلار خرج می کنم هنوز هم واحدهای توان بسیار کم دارم.توسعه دهندگان بازی فقط پول می خورند و یک پنی هم برای سرور یا تبلیغات خرج نمی کنند، باید ساعت ها منتظر بمانید تا حریفان را پیدا کنید. این بازی را نصب نکنید.. وقت و پول خود را هدر ندهید.
من این بازی را خیلی دوست دارم و اکنون بهترین بازی استراتژیک است، اما مدتی است که آن را بازی می کنم، این بازی رد می شود و چند بار به صفحه اصلی من برمی گردد. لطفاً چه کار کنم 🤦🤦
بازی خوبی است اما باید روی کنترل کار کنید. اول از همه، این یک بازی عالی است، تاکتیکی و استراتژیک با گرافیک و مشخصات خوب است، اما گاهی اوقات کنترل نیروهای خود سخت است، اگر جهتی را تعیین کنید، زمانی که دشمنان نزدیک می شوند شروع به تغییر می کنند. نکته، لطفاً یک فرمان اضافه کنید که در آن می توانید به نیروهای خود بگویید تا به یک نقطه خاص حرکت کنند، و سپس زمین خود را روی آن نگه دارید، حتی اگر دشمنانی در نزدیکی وجود داشته باشند، از دستور خود منصرف نمی شود، شما می توانید این کار را انجام دهید. بعدش درست میشه
Tifed of beinh هنگام درخواست جوایز هنگام نیاز به تماشای ویدیو از کار خارج می شود ... شما را بیرون می کند و پاداش های خود را از دست می دهید. مثل چیزی که مرد زنگوله
خوب اجازه دهید فقط بگویم که من واقعاً این بازی را به دلیل درایت و تعادل آن دوست دارم. اما اکنون، این بازی واقعاً یک بازی تاکتیکی نیست، بلکه صرفاً در مورد اعتراف کنندگان است که در هر نقطه ای به مقاومت هجوم می آورند. این هیچ جا به اندازه زمانی سرگرم کننده نیست، به خصوص در رده های پایین تر. تنها چیزی که وجود دارد فقط اعتراف است که با واحدهای قدرتمندشان عجله می کنند، بنابراین من حتی نمی توانم به مرحله ای برسم که بتوان از جگوار یا شاهین استفاده کرد، زیرا باید تمام منابع خود را برای دفاع از این زباله ها صرف کنم. حس میکنم بازی داره میمیره
وقتی بروزرسانی کردم دیگه نمیاره چرا
مشکل بزرگی در بارگذاری اتصال وجود دارد همچنین برای ورود به سیستم باید مدت زیادی منتظر بمانید بنابراین تیم عزیز باید به زودی این مشکل برطرف شود وگرنه بازی را حذف می کنم زیرا من عاشق این بازی هستم اما همچنین به کمال بودن نیز اعتقاد دارم.
کنفدراسیون برای وسایل نقلیه ویژه دوربرد ضد مخالفان استفاده نمی کند و شکست دادن آنها حتی با تورنت غیرممکن است زیرا برد تورنت اصلا قابل مقایسه نیست. من اخیراً 3 بازی متوالی را فقط به خاطر این باختم. در حالی که اپوزیسیون از پشت سر از این موضوع استفاده می کند و ما اصلا نمی توانیم با آن مقابله کنیم. درمانده بودن خیلی سخته!!!
حقیقتش من که خوشم نیامد
OKI
بروز رسانی جدید رو حذف کنید
کنترل واحدهای جداگانه عالی است. اما!، چنین سطح عظیمی از افست یا تقلب وجود دارد (مطمئن نیست که کدام است)، کافی است فقط خود را از آنچه به نظر می رسد نتایج نبرد از پیش تعیین شده است خسته کنید. (بنابراین برای حفظ میدان نبرد جهانی تقریباً 50/50). من گزارش دادم که تیم آبی با وجود تعداد زیادی نیرو و منابع، علیرغم استفاده من از علاقه مندان به پاداش، افست را گزارش داد. پاسخ این بود که آن را ضبط کنید و برای ما ارسال کنید. نه! من کسی هستم که پول خرج می کنم! بازی های بهتری وجود دارد.
این نزدیکترین بازی به سری بازیهای Command and Conqure است. با این حال، جلسات PvP به گونه ای انتخاب می شوند که دشمن شما کاملاً برابر شما باشد. بازیها به طور متوسط 1.5 ساعت طول میکشند که تقریباً 90 درصد از زمانها صرفاً ایجاد نیرو است. سپس متوجه می شوید که تنها راه فنلاندی نبرد این است که اگر شما یا حریفتان جلسه را ترک کنید. بنابراین، 1.5 ساعت در هر جلسه... خوب، CnC من قبلا بازی می کردم نیست.
خوبه فقط فارسی نمیشه
عالی خیلی بازی خوبیه مخصوصاً آبدیت جدیدش
یکی از بهترین و دست کم گرفتهشدهترین بازیهای دنیا به راحتی، اما باید راهی برای انتخاب حالت بازی 1v1 یا 2v2 وجود داشته باشد که در آن نه بوست و نه جعبه عرضه وجود داشته باشد، یک حالت بازی مانند آن که به مهارت 100% نیاز دارد، شایسته آن است. 5 ستاره
کاش آفلاین بود
حالا یوتیوبر میتونه بازی شما رو تبلیغ کنه؟ چه کسی با این همه ارتقا و هزینه بازی می کند. من توصیه می کنم با بازی حریص بپیوندید. FY GG.
هنوز هم یک بازی عالی هنوز در حال پخش آن تا به امروز. نمی توانم منتظر به روز رسانی های جدید باشم تا بتوانم فرصتی برای شکست آن داشته باشم. لول
بعد از سطح 4 یا 5 جنگ در حال جستجو بود .... بعد از 10 دقیقه جستجوی حریف پیدا نشد و جستجو ادامه خواهد داشت به همین دلیل من این بازی را دوست ندارم لطفاً جستجوی خود را برای حریف بهبود بخشید ...
سلام بازی قشنگه من قبل از پلستشن بازی میکردم که به این پشرفتگی نبود ممنون.میشه بازی استراتژیک بسازید که زمان زیاد داشته باشه.و نیرو زیاد بسازید.
رنگ آبی خیلی خوبه ولی سرخ مرحله هاش سخته
بازی می تواند سرگرم کننده باشد، اما وقتی شما 40 دقیقه را صرف توسعه ارتش خود می کنید، دشمن بسیار پیشرفته تر به سمت ما می آید و همه چیزهایی را که ساخته اید در 5 دقیقه خراب می کند، پس من نمی دانم که چه کسی می خواهد هنوز این بازی را انجام دهد؟ کاملاً نامتعادل است و مطمئنم این برای متقاعد کردن بازیکنان است که پول بیشتری و بیشتر برای رسیدن به دشمن پیشرفته تر خرج کنند. اما حدس بزنید... این یک نبرد بی پایان با توسعه دهندگان بازی است. پول بیشتری خرج می کنید دشمن پیشرفته تری که دوباره می فرستد. طمع توسط توسعه دهندگان بازی.
سبک خارقالعاده بازی، من را به روزهای قبلی Red Alert برمیگرداند. می تواند در PvP سخت باشد، اما برای یادگیری طناب ها در Coop با سایر بازیکنان کار کنید.
نت زیاد میبره
بازیش کیریه بیخودی نت حروم میکنه
خیلی تبلیغ داره ولی بد نیست
Art of War 3:RTS Diskarte Diskarte ale
خیلی مضحک است که قبل از اینکه بتوانید ساختمان های دیگر را بدست آورید، باید در مورد چیزهای خاصی تحقیق کنید. من باید 2 روز صبر کنم فقط برای تحقیق در HQ خود من فقط یک روز است که بازی را انجام می دهم و فقط به 2 روز می رسد و من هنوز پایگاه هوایی یا ضد هوایی خود را دریافت نکرده ام دفاعیات برای رسیدن به یک چیز کوچک باید خیلی کار کنی چرا ساختمان ها را بعد از ماموریتی که در آن استفاده شده اند به ما نمی دهند؟ به سختی می توانم پیشرفت کنم زیرا هواپیما ندارم
تقریبا عالی!!! پاپ آپ ها آزاردهنده اما مورد انتظار هستند. گیم پلی بازی واقعاً به خوبی کارآمد و مستقیم است. کمپین در ایجاد اصول اولیه برای چند نفره خوب است، و ردیاب روزانه که نشان می دهد کدام گروه "برنده" است، لمس خوبی است. تنها شکایت من این است که هیچ حالت آفلاین برای تمرین یا LAN وجود ندارد. این یک بازی عالی برای بازی در سفرهای طولانی مدت خواهد بود، زمانی که من نمی توانم Starcraft بازی کنم، اما همچنان می خواهم یک بازی استراتژیک خوب را بدون سیگنال داده قابل اعتماد بازی کنم.
Art of War 3:RTS மூலோபாயம் உத்தி cjmv
بعد از بازیش چرت
از P2W متنفرید؟ فقط یک رایانه شخصی بگیرید و بسیاری از بازی های RTS را بخرید که 90 برابر ارزان تر از هزینه کردن مداوم برای یک بازی تلفن همراه P2W هستند. شما یک بار برای یک بازی RTS روی رایانه شخصی مثلاً 30 دلار (یا ارزان تر) یا 60 دلار پرداخت کرده اید و می توانید تمام مسابقات را با تمام واحدهای آنلاک بازی کنید. کمپین اختیاری است و هیچ عنصر P2W وجود ندارد. این میتواند یک RTS تلفن همراه محکم باشد، اما آنقدر شرم آور است که باید از سبک بازی موبایل P2W پیروی کند. همچنین، می توانید Yellow Boost (دلار واقعی) را خریداری کنید که 30٪ قوی تر از Blue Boosts (ارز درون بازی) شما است.